Individuele trainingen

Individuele trainingen

Outdoor Workouts Mobiliteit training

Mobiliteit training

Ben je niet zo van ‘het sporten’, maar wil je wel graag meer bewegen en je mobiliteit vergroten? Afhankelijk van je persoonlijke wensen en belastbaarheid gaan we jouw weerbaarheid, flexibiliteit en kracht, vergroten.

Beetje chaos in je bewegelijkheid biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je persoonlijk sport; hardlopen, mountainbiken, roeien of iets meer souplesse bij tuinieren:)

Zowel tijdsduur, frequentie als doelen stellen we samen af.

Outdoor Workouts Personal Training

Personal Training

Wil je liever niet in een groep sporten dan is personal training iets voor jou. Afhankelijk van je persoonlijke doelen bouwen we samen aan een sportroutine die specifiek bij jou belastbaarheid past. Aandacht voor jouw mobiliteit en belastbaarheid zijn hierbij het uitgangspunt. Soms is het nodig om vooruit te kijken en een stip op de horizon te zetten als markering voor jouw doelen.

Jij bent (en blijft) de kapitein op jouw schip. Beetje bijsturen mag maar geheel het roer om vermijden we, zodat jij veilig en zonder blessures een blijvende sportroutine opbouwt.

Zowel tijdsduur, frequentie als doelen stellen we samen af.

Outdoor Workouts Wandel coaching

Outdoor Workouts (wandel)coaching

Mentale en fysieke belastbaarheid zijn nauw verbonden. Ben je nieuwsgierig naar datgene wat jou weerhoudt om ‘dingen’ aan te gaan of wil je ondersteuning bij het bereiken van jouw doelen? Ongeacht je startpunt gaan we samen op pad. Tijdens het wandelen zagen we bomen om, duwen we obstakels omver, ontrafelen we takkenbossen, springen we over plassen, lopen we gewoon weer door als je struikelt, zien we licht aan de horizon en proberen we hout te snijden van jouw kracht.

Zowel tijdsduur, frequentie als doelen stellen we samen af.