Groepstrainingen

Groepstrainingen

Bootcamp girls-only

Ben je jong, oud of zit je er tussenin, deze training is geschikt voor alle dames die opzoek zijn naar een sportroutine. Bootcamp (girls only) is een body workout special voor het vrouwenlichaam. Elke week buitensporten maakt je mentaal en fysiek sterker. Tijdens de training is er aandacht voor je houding, ademhaling, buikwand en het beter functioneren van je bekkenbodem. Verbeter je conditie, vergroot je mobiliteit, versterk je kracht en loop een beetje hard.

Herstel Workout

Actief herstellen na je bevalling. Afhankelijk van hoe je bevalling gegaan is, mag je 6 weken na je bevalling starten met sporten. Tijdens de Workout werk je actief aan het herstel van je lichaam en de opbouw van je conditie. Specifieke aandacht voor je bekkenbodem, buikwand en houding zorgt voor een sterker lichaam. Sporten na je bevalling is een moment voor jezelf en geeft positieve energie.

Zwanger Workout

Fit en energiek tijdens je zwangerschap. Sporten tijdens je zwangerschap is niet alleen gezond voor jou, maar ook voor je ongeboren kindje. Door tijdens je zwangerschap te sporten ervaar je minder fysieke klachten, herstel je sneller na je bevalling en houd je je conditie op pijl.