Trainingen

Groepstrainingen

Bootcamp girls-only

Ben je een jonge of oudere dame en opzoek naar een sportroutine? Bootcamp (gils only) is een body workout special voor het vrouwenlichaam. Elke week buitensporten maakt je mentaal en fysiek sterker. Tijdens de training is er aandacht voor je houding, ademhaling, buikwand en het beter functioneren van je bekkenbodem. Verbeter je conditie, vergroot je mobiliteit, versterk je kracht en loop een beetje hard.

Individuele trainingen

Personal Training

Wil je liever niet in een groep sporten dan is personal training iets voor jou. Afhankelijk van je persoonlijke doelen maken we samen een sportroutine die specifiek bij jou belastbaarheid past. Aandacht voor jouw mobiliteit en belastbaarheid zijn hierbij het uitgangspunt. Zowel tijdsduur, frequentie als doelen stellen we samen af.

Small group training

Small group training

Gezellig met een paar anderen aan de bak? Of liever met een paar bekenden aan de slag?

Small group training kan vanuit je eigen sociale netwerk of juist met onbekenden. Zowel tijdsduur, frequentie als je persoonlijke doelen stellen we samen af.

Trainen in een kleine groep is een extra stok achter de deur om te komen, motiveert en is gezellig. Samen werken aan je mobiliteit, kracht en conditie.

Clinics

Team Training

Positieve mentale en fysieke boost voor jouw sportclub, vriendenclub of collega’s? Samen naast je standaard routines/ gewoontes vanuit een ander perspectief verbinding zoeken en ruimte creëren voor verbeelding en creativiteit? Zowel tijdsduur, frequentie als doelen stellen we samen af.

Herstel Workout

Actief herstellen na je bevalling. Afhankelijk van hoe je bevalling gegaan is, mag je 6 weken na je bevalling starten met sporten. Tijdens de Workout werk je actief aan het herstel van je lichaam en de opbouw van je conditie. Specifieke aandacht voor je bekkenbodem, buikwand en houding zorgt voor een sterker lichaam. Sporten na je bevalling is een moment voor jezelf en geeft positieve energie.

Mobiliteit training

Ben je niet zo van ‘het sporten’, maar wil je wel graag (meer) bewegen en je mobiliteit vergroten? Afhankelijk van je persoonlijke wensen en belastbaarheid gaan we jouw weerbaarheid (flexibiliteit en kracht) vergroten. Zowel tijdsduur, frequentie als doelen stellen we samen af.

Loop- hardlooptraining

Niks is leuker dan een stukje hollen wanneer het jou uitkomt. Door het bos of liever verharde weg? Een kwartiertje of een marathon? Samen of liever alleen? Tijdens de looptraining focussen we op jouw techniek en hoe we deze kunnen ondersteunen zodat je makkelijker loopt met plezier.

School en educatie trainingen

Zowel voor leerlingen als voor docenten vanuit het lagere en middelbare onderwijs. Leerlingen maken kennis met bewegen/ spel en sport buiten het reguliere aanbod. Dit is ondersteunend voor leren samenwerken, verkrijgen van zelfvertrouwen, respecteren van leeftijdsgenoten en het ontwikkelen van zelfverantwoordelijkheid.

Zwanger Workout

Fit en energiek tijdens je zwangerschap. Sporten tijdens je zwangerschap is niet alleen gezond voor jou, maar ook voor je ongeboren kindje. Door tijdens je zwangerschap te sporten ervaar je minder fysieke klachten, herstel je sneller na je bevalling en houd je je conditie op pijl.

Outdoor Workouts (wandel)coaching

Mentale en fysieke belastbaarheid zijn nauw verbonden. Ben je nieuwsgierig naar datgene wat jou weerhoudt om ‘dingen’ aan te gaan of wil je ondersteuning bij het bereiken van jouw doelen? Ongeacht het vertrekpunt gaan we samen op pad om jou in je kracht te zetten, kijken we naar mogelijkheden en biedt het buitenzijn ondersteuning. Zowel tijdsduur, frequentie als doelen stellen we samen af.

Schooltraining

Door een opbouwende mindset én veel enthousiasme is een buitenschoolse sportactiviteit gericht op een positieve ervaring voor alle leerlingen (leraren). Trainingen kunnen binnen school of  outdoor plaatsvinden